component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Вход
Leather Land

Доставка и плащане

Доставка

1. След като сте направили Вашата поръчка, очаквайте имейл за потвърждение. Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на телефон 0885542642. 

2. Безплатна доставка при поръчки на стойност над 150 лв. В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 150 лв., клиентът заплаща цена за доставка 8.50 лв.

3. Срокът за доставка е в рамките на 24 часа до 4 работни дни след получаване на поръчката Ви, с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител. * Срокът за доставка може да се увеличи, ако плащането на поръчката е направено по банков път или с карта, докато плащането не бъде отразено в нашата банкова сметка. Срокът за доставка може да се удалжи при голямо натоварване - коледни празници и намаления като Black Friday. 

4. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма "Спиди" като обичайните часове за доставка са в интервала от 10:00 часа до 18:00 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес независимо дали е жилищен или служебен или до офиси на куриерска фирма Speedy.

6. Докато правите Вашата поръчка за покупка в онлайн магазина, ще видите текстово поле със заглавие “Добавете коментар към поръчката”. В него може да упоменете удобния ден за доставка или друго ваше изискване и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него.

*Поръчки с фиксирана дата или час се правят при получване на съобщение/имейл от куриерската фирма. 

Плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по няколко начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

1. С „наложен платеж” - плащане в брой или с банкова карта на куриера при доставката. 

2. По банков път – с банков превод към нашата банкова сметка.

В случай, че изберете да платите с карта или по банков път, ние ще изпратим поръчката след получаване на сумата по сметката ни:

Банка: Райфайзен банк АД
IBAN: BG85RZBB91551066035817
BIC: RZBBBGSF

* При някои карти това може да са два работни дни.

3. С кредитна или дебитна карта.